Lignavita - Havermoutpannenkoekjes met Griekse yoghurt en fruit
Terug naar overzicht

Havermoutpannenkoekjes met Griekse yoghurt en fruit

Bereidingswijze

Maal de havermout fijn met de keukenmachine ofde blender, tot je meel krijgt. Prak de rijpe banaan onder het havermeel. Voeg de melk en de eieren toe. Voeg eventueel wat agavesiroop honing en kaneel naar smaak toe. Mix alles goed tot een glad beslag.

Verhit wat olie in een antikleefpan. Giet voorzichtigwat pannenkoekenbeslag in de pan. Zet het vuur niet te hoog en wacht tot de bovenkant begint testollen en er bubbeltjes ontstaan. Draai de pannenkoek om en bak de andere kant ook nog even. Voeg wat Griekse yoghurt toe op de pannenkoek en wat vers rood fruit.

© 2021 Dorien Ots

Recept downloaden?
Havermoutpannenkoekjes met Griekse yoghurt en fruit
Havermoutpannenkoekjes met Griekse yoghurt en fruit
Ingrediënten
  • 400 ml halfvolle melk (of ongezoete soja- of plantaardige melk)
  • 200 gram havermout
  • 1 rijpe banaan
  • 3 eieren
  • olijfolie of kokosolie
  • 1 à 2 eetlepels agavasiroop of honing
  • snuifje kaneelpoeder
  • 40 gram rood fruit
  • griekse yoghurt
Betaalmogelijkheden
Creditcard Bancontact KBC Belfius Apple Pay
© 2024 by Lignavita