Lignavita - Gevulde mexicaanse mini paprika's
Terug naar overzicht

Gevulde mexicaanse mini paprika's

Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de toppen van de snoeppaprika's zodat je deze makkelijk kan vullen.

Breng 680 ml aan de kook in een waterkoker. Neem een ruime kookpot en doe er de 4 zakjes tex mex in. Voeg al roerend het kokend water toe. Zet het een 7 minuten op een laag vuur en roer af en toe om.

Snij alle groenten in kleine blokjes. Neem een koekenpan en zet deze op middelhoog vuur. Spuit deze in met de cookingspray chili. Doe eerst de courgette in de pan, roerbak even, voeg daarna de paprika toe, roerbak het geheel een 3 min en doe de kruiden erbij. Doe de champignons erbij en roerbak verder tot alle groenten beetgaar zijn. Doe de groentenmengeling bij de tex mex. Roer door.

Vul de paprika's en schik ze in een ovenschaal. Zet de schaal 10-15 minuten in de oven, afhankelijk van hoe beetgaar je de paprika's wil.

Snipper de lente-ui.

Neem de schaal uit de oven en werk af met de lente-ui eventueel met wat gebroken sweet chili chips en zure room.

Serveer eventueel met nog wat Lignavita rijst of sweet chili chips.

Gevulde mexicaanse mini paprika's
Recept
Aantal personen: 4
Toegestaan in programma's:
Toegestaan in het onderhoudsprogramma
Ingrediënten
  • 4 zakjes tex mex
  • 15 snoeppaprika's
  • 1 courgette
  • 1 bakje champignons
  • 2 lente-ui
  • Peper, zout, chilivlokken
  • Ui- en knoflookpoeder
  • 2 el zure room (vanaf groene fase)
Betaalmogelijkheden
Creditcard Bancontact KBC Belfius Apple Pay
© 2024 by Lignavita