Snij de paprika's in fijne reepjes. Snij de biefstuk in reepjes.
Neem een wokpan met een scheutje olijfolie. Bak de biefstukreepjes 3 min op hoog vuur. Doe ze even uit de pan en zet aan de kant.
Doe de zakjes noodles open en spoel ze goed af met warm water in een vergiet. Ruik niet als je het zakje open doet, want de konjacwortel geeft een sterke geur af voordat je ze afspoelt. Wanneer afgespoeld hebben de noodles bijna geen smaak meer.
Doe de groenten in de wokpan en laat 6 minuten goed doorwokken. Blus met sojasaus en de gele curry. Meng goed door. Kruid eventueel bij met wat chilivlokken en kurkuma.
Neem een kleine pan en bak de spiegeleitjes. Serveer ze op de wok.
Werk af met fijngesneden bosuitjes. Doe er eventueel nog wat sesamzaadjes over.
© 2021 Dorien Ots