Terug naar overzicht

Knolselderpuree met gebakken champignons en komkommer

Breng een pot met een halve liter water aan de kook. Doe de diepvries knolseder blokjes in de pot en laat 10 minuten koken.

Was de komkommer. Neem een dunschiller en schil dunne slierten van de komkommer. Doe ze in een kom en meng met 1 el azijn en 1 el olijfolie. Kruid af met peper en zout en meng goed door.

Snij de champignons in vier. Zet een koekenpan op hoog vuur met een scheut olijfolie. Bak de champignons gedurende 6 minuten goed door. Blus met 2 el sojasaus, kruid af me

Meld je aan om verder te lezen

Aanmelden
Nog geen account? Registreren
Knolselderpuree met gebakken champignons en komkommer
Betaalmogelijkheden
creditcard bancontact kbc belfius Apple Pay
© 2021 by Lignavita
Crafted by Wisemen