Lignavita - Parmentier met knolselderpuree
Terug naar overzicht

Parmentier met knolselderpuree

Snij de prei in fijne ringen en de tomaat in kleine stukjes. Neem een grote koekenpan en verwarm deze met 1 el olijfolie. Bak de groenten een 5-tal minuten aan.

Bereid de Lignavita Parmentier volgens de instructies op de verpakking, aslook de Lignavita puree. Meng de gebakken groenten onder de parmentier en verse tijm. Meng wat nootmuskaat en peper onder de puree.

Maak van de crostini paneermeel in de keukenrobot (of klop ze fijn in een plastic zakje).

Doe in de koekenpan de zuurkool met een klein beetje water voor ongeveer 10 minuten.

Schep de zuurkool op de bodem van een vuurvaste schaal, doe er vervolgens de Parmentier op en eindig met de laag puree.

Bestrooi met het paneermeel van crostini en spray er olijfolie over. Laat gratineren onder de grill tot de bovenzijde mooi goudbruin is.

© 2021 Dorien Ots

Parmentier met knolselderpuree
Recept
Aantal personen: 2
Toegestaan in programma's:
Toegestaan in het onderhoudsprogramma
Ingrediënten
Betaalmogelijkheden
Creditcard Bancontact KBC Belfius Apple Pay
© 2024 by Lignavita