Lignavita - Waarom samenwerken met een coach?
Terug naar overzicht

Waarom samenwerken met een coach?

Heb je ook soms last van weinig motivatie? Heb je niet altijd evenveel zin om te gaan joggen of om een gezonde maaltijd te bereiden Ben je vandaag te ‘moe’ of futloos?

Probeer dan eens samen te werken met een coach. Nog beter: een Lignavitacoach!

Onze Lignavitacoaches hebben als dagdaaglijkse taak het motiveren en activeren, zodat jij op de meest effectieve manier kan afslanken. Onze coaches zijn opgeleid om jou te voorzien van een persoonlijke aanpak en professionele begeleiding met garantie op een succesvol resultaat!

Wat zijn de voordelen van samenwerken met een coach?

Je krijgt meer motivatie

De beste capaciteit van onze coaches is het motiveren: dankzij de één op één afspraken en vele peptalks zal je ongetwijfeld jouw grenzen verleggen en betere resultaten boeken! Met twee (of meerderen) is altijd leuker dan alleen. ;-)

Bovendien kan je ‘jouw ei kwijt’ en biedt een coach altijd een luisterend oor.

Je zal minder snel jouw afspraken afzeggen

Dankzij de één op één begeleiding ben je jezelf ervan bewust dat de coach een planning opstelt en tijd heeft vrijgehouden voor jou. Met dit in het achterhoofd zal je een soort ‘kleine verplichting’ voelen om te gaan, zodat je de planning van de coach niet overhoophaalt. Het is een vorm van wederzijds respect want zij steken veel energie in jouw gezondheid. Hierdoor zal je meer geëngageerd zijn om je beste beentje voor te zetten.

De focus ligt op JOU

Als je niet goed weet wat je moet doen qua oefeningen of je jezelf afvraagt of je het dieet wel goed doet, kan je er zeker van zijn dat je de nodige tips en tricks zal krijgen van je coach. Allemaal afgestemd op maat van jouw wensen en behoeften.

Doorbreek jouw gewoontes

Je bent al bezig met sporten of diëten maar merkt eigenlijk geen vooruitgang omdat je telkens dezelfde oefeningen uitvoert of manieren volgt. Een coach kan variatie bieden in zowel oefeningen als mogelijkheden om te diëten. Je zal merken dat elke week anders is dan de vorige, wat weer een extra uitdaging is maar het ook leuk maakt!

Elke week dezelfde oefeningen doen of manieren gebruiken is hetzelfde als elke dag dezelfde maaltijd eten, je moet wat afwisseling hebben om gezond te blijven en goede resultaten te bekomen.

Wat we kunnen besluiten

Je merkt al vlug dat al deze voordelen sneller bijdragen aan een beter resultaat. Naargelang jouw wensen zal de coach zijn/haar best doen om dit doel zo snel maar op een zo realistisch mogelijke tijdspanne te realiseren.

Een coach zal daarnaast je resultaat/gewicht ook helpen stabiliseren voor een duurzaam resultaat.

Bekijk zeker onze website en ga opzoek naar jouw dichtstbijzijnde coach!

https://lignavita.be/find-a-coach

© Lukas Creemers

Betaalmogelijkheden
Creditcard Bancontact KBC Belfius Apple Pay
© 2024 by Lignavita