Lignavita - Frittata met zalmfilet en boontjes
Terug naar overzicht

Frittata met zalmfilet en boontjes

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Kuis je boontjes en bak de boontjes al roerend een 6-tal minuten in een ruime anti-aanbakpan met olijfolie. Doe de boontjes eruit. En bak de zalmmoten aan beide kanten een 2-tal minuten in olijfolie. Je mag altijd andere restjes gegaarde toevoegen aan deze fritatta.
  3. Neem een kom en maak de zakjes omelet zoals beschreven op de verpakking. Giet het eiermengsel over de groenten in je pan en laat even bakken tot de onderkant stolt. Gebruik je kaas? Strooi dit dan nu over je omelet. Werk af met 1 el slankie smeerkaas verdeeld over je omelet.
  4. Schuif je frittata in de oven en laat 15 minuten stollen.
  5. Werk eventueel af met wat frisse sla, rucola of verse kruiden.
Frittata met zalmfilet en boontjes
Recept
Aantal personen: 2
Toegestaan in programma's:
Toegestaan in het onderhoudsprogramma
Ingrediënten
  • 2 zalmmoten
  • 2 zakjes omelet
  • 1 el smeerkaas Slankie
  • 20 prinsessenboontjes
  • rucola
  • peper, zout of andere verse kruiden
Betaalmogelijkheden
Creditcard Bancontact KBC Belfius Apple Pay
© 2024 by Lignavita