Lignavita - Pasta di Tonno

Breng een pot gezouten water aan de kook voor de pasta. Neem een ruime pan en zet deze op het vuur met een scheutje olijfolie. Snij de paprika in hapklare stukjes en roerbak ze in de pan gedurende 5 minuten. Doe ondertussen de 4 tomaten in de blender in stukjes, blend het geheel fijn. Voeg de tomatensaus toe aan de paprika's en laat het geheel een 15 minuten sudderen op middelhoog vuur. Voeg de knoflook- en uigranulaat met de tijm, basilicum en oregano toe aan de saus. Kook ondertussen de pasta 9 minuten. Neem een pastaschep of zeef en schep de pasta uit het water, recht in de saus zodat er een beetje kookvocht meekomt in de saus. Roer de pasta nog goed onder de saus en zet het vuur op een lage stand. Laat het geheel nog even staan terwijl je het gerecht kruid. Breek de tonijn en voeg toe met 2 el pastasaus aan de saus met wat peper en verse basilicum. Heb je het graag wat pikanter? Kruid bij met cayennepeper of chilivlokken.

Pasta di Tonno
Recept
Aantal personen: 2
Toegestaan in programma's:
Toegestaan in het onderhoudsprogramma
Ingrediënten
Betaalmogelijkheden
Creditcard Bancontact KBC Belfius Apple Pay
© 2024 by Lignavita