Lignavita - Hannah
Terug naar overzicht

Hannah's verhaal

Hannah
-12 kg
Danny Steelandt

"Het is een manier van leven geworden."

Na verschillende positieve reacties besliste ik in 2011 om langs te gaan bij Vip-fit in verband met het Ligna-vita dieet. Ik was direct mee met de deskundige uitleg van Danny. Daarnaast beschikte hij ook over een geavanceerde weegschaal die alles tot in detail in kaart kon brengen. In de afslankingsfase volgde ik een strikt schema met de producten van Ligna-vita gecombineerd met groenten en vlees of vis als avondmaal. Danny had me duidelijk aangegeven dat als ik alles consequent volgde, het ook ook effectief zou lukken. Ik herinner me nog zijn woorden ‘Als je zondigt, loop je terug 48u vertraging op want je lichaam moet terug afkicken van koolhydraten’. Ik was vastberaden en effectief: week na week zag ik de kilo’s verminderen. Doordat het resultaat zo meetbaar was, motiveerde dit enorm. Zo was duidelijk te zien dat enkel vetpercentage verminderde. Na ongeveer 1 maand mocht ik geleidelijk de Ligna-vita producten vervangen door gezonde voeding. De tussendoortjes bleven nog eventjes, maar dat vond ik niet erg want deze waren heerlijk. Ook in die fase bleef ik verder afslanken. In de laatste fase werden ook de tussendoortjes vervangen door gezonde voeding.

Gezonde voeding is een manier van leven geworden. Ik heb ook veel meer smaken en variaties leren kennen op vlak van groenten, vis en vlees. Ik slankte uiteindelijk af van 70 kg naar 58 kg. 6 jaar kon ik zonder probleem mijn gewicht behouden. Het laatste halfjaar ben ik, na een emotionele gebeurtenis, terug 3 kg bijgekomen. Daarom ben ik gestart met de Milon Cirkel bij Vip-fit. En het resultaat blijft niet uit! Ook dit is zeker een aanrader.

Sowieso heb ik dankzij Danny en Lignavita mijn zelfvertrouwen terug gewonnen. Ik sta terug met plezier voor de spiegel en foto’s zijn ook geen probleem meer. Ik ga ook terug graag winkelen, wat misschien wat minder interessant is voor de bankrekening.

Kortom, een aanrader voor iedereen die openstaat voor een gezonde levensstijl en die effectief resultaat wil!

Betaalmogelijkheden
Creditcard Bancontact KBC Belfius Apple Pay
© 2024 by Lignavita