Lignavita - Ghislaine
Terug naar overzicht

Ghislaine's verhaal

Ghislaine
-10,6 kg
Janne Jordan

"Janne heeft me goed begeleid bij het afbouwen van Lignavita en het terug integreren van een gezonde levensstijl. Ze leert me welke producten ik moet eten en welke porties voor mij realistisch zijn zodat ik na het Lignavita programma niet terug aankom."

Ik ben Ghislaine en ergens in de maand Mei sprak ik Janne aan in MTC, de kinesisten-praktijk waar ik in behandeling was. Die periode voelde ik mij echt miserabel en opgeblazen. Energie ontbrak me en eigenlijk wilde ik mij gewoon in een hoekje zetten want ik had nergens zin in. Mijn lichaam wilde niet meer mee. Ik besefte dat ik iets moest gaan veranderen want toen ik 55 kg woog, voelde ik mij super en had ik enorm veel energie. Toen ik voor de eerste keer met Janne een afspraak had toonde de weegschaal 73,1 kg (bij een lengte van 1m62). Janne vertelde me dat ik 101 cm buikomtrek had, dat was de zone waar ik het meest problemen mee had. Die dag was mijn vetpercentage 37,5%. Ook mijn cholesterolwaarde was te hoog 250 mg/dl. Ik had voordat ik Janne aansprak al “alles” geprobeerd, maar telkens als het dan even goed minder goed ging kwam hetgeen in verloren had er weer meteen terug bij. Ik was hiervoor ook reeds bij een diëtiste geweest en ik weet dat ik regelmatiger moest eten, maar zelfs als ik daar op lette zag ik geen resultaat. Uit frustratie begon ik dan meer of slechter te eten en ja,... dat is natuurlijk helemaal niet goed. Ik zat in een vicieuze cirkel waar ik maar niet uitkwam. Begin Juni startte ik onder begeleiding van Janne met het LIGNAVITA DIEET. Op iets meer dan twee maanden was ik 9 kg lichter (waarvan 7 kg pure vetmassa) en mijn buikomtrek was met 13 cm gedaald! Ik beveel LIGNAVITA iedereen aan die een boost nodig heeft zowel op fysiek als mentaal vlak. Ik heb weer energie en ga terug sporten (dit gaat zelfs héél vlotjes), de drang naar zoet en koekjes is minimaal en bovendien is ook mijn cholesterolwaarde gedaald tot 228 mg/dl. Ik voel me dus echt supergoed, dit had ik écht niet verwacht!
Nu, ongeveer 3 maanden na mijn start, ben ik zelfs nog vermagerd (10,6 kg en 16 cm buikomtrek ben ik in totaliteit kwijt). Janne heeft me goed begeleid bij het afbouwen van Lignavita en het terug integreren van een gezonde levensstijl. Ze leert me welke producten ik moet eten en welke porties voor mij realistisch zijn zodat ik na het Lignavita programma niet terug aankom. Uiteraard ben ook ik maar een mens van vlees en bloed en zondig ik af en toe zeker 😋👌

Betaalmogelijkheden
Creditcard Bancontact KBC Belfius Apple Pay
© 2024 by Lignavita