Lignavita - Elise
Terug naar overzicht

Elise's verhaal

Elise
-5 kg
Katie Gesquiere

"Je lichaam zo zien evolueren doet goed!"

Toen ik eind maart de foto’s binnenkreeg van onze gezinsfotohoot, dacht ik, ‘mooi, maar dat ben ik niet meer’. 2 zwangerschappen en een druk gevuld leven hadden duidelijk zijn sporen nagelaten. Daarom besloot ik begin april om met een startgewicht van 77 kilo ‘Lignavita’ te proberen.

Onder de professionele begeleiding van de mensen van Bodyfit te Woumen (Diksmuide), stapte ik 6 april buiten met ‘de rode doos’. Aanvankelijk was het nog wat zoeken en plannen, maar dankzij de talloze tips en recepten vond ik al snel de juiste drive.

Mijn omgeving schrok van wat ik allemaal kon klaarmaken. Verse asperges, lekkere soep, een honing-nootjesreep voor als het even snel moest gaan, maar ook een lekkere ovenschotel met lignavitapuree en zelfs een chocomousse passeerde al de revue! De afwisseling in deze levenswijze houdt me gemotiveerd! En zo ook de wekelijkse evaluatie bij mijn geweldige coaches! Je lichaam zo zien evolueren doet goed! En dat voel ik ook. Ik heb veel meer energie dan voordien.

Ik ben er nog niet. Maar 3 weken later ben ik toch al 5 kilo lichter. Mijn streefdoel ligt op 65 kilo. Ik weet dat dit met Lignavita geen probleem zal zijn. Vol goede moed ga ik verder en durf ik het iedereen aan te raden! Bedankt Lignavita, en vooral mijn coaches!

Betaalmogelijkheden
Creditcard Bancontact KBC Belfius Apple Pay
© 2024 by Lignavita