Lignavita - Eline
Terug naar overzicht

Eline's verhaal

Eline
-19 kg
Janne Jordan

"Wat ik vooral ervaar is dat dit lekkere dieet van LignaVita makkelijk vol te houden is."

"De weegschaal toonde mij een cijfer 90, waarop ik verschoot. Hoe kan dit nu?

Ik besloot er echt iets aan te doen. Zelf had ik niet door dat ik het zover had laten komen…Zeker met het oog op kinderen in de toekomst, waarbij mijn gewicht gedurende negen maanden alleen nog meer zal stijgen, moest ik dringend iets ondernemen. Niet veel later verscheen er een actie bij Medisch Trainingscentrum Ranst, nl. een gratis body-analyse bij diëtiste Janne JORDAN. Dit was mijn kans.

Ik maakte een afspraak en ging verder met Janne om te kijken naar gezonde voedingsschema’s, een dieet dat bij mij paste. In september 2016 ben ik gestart met een aangepast voedingsschema met normale, gezonde voeding. Hoewel ik voldeed aan de schema’s ging het afvallen bijzonder traag. Zeker gelet op mijn overwicht werkte dit weinig motiverend. Om het afvallen te versnellen en ook omdat ik enorm geloof in een proteïne-dieet, startte ik op 2 mei 2017, onder begeleiding van Janne, de rode fase van LignaVita. Na amper vier weken was ik 10 kilo kwijtgespeeld.Deze methode waarin je enkel de -toch wel lekkere- maaltijden en tussendoortjes van lignaVita mag eten enkel aangevuld met groene groenten, werkte echt voor mij.

Het vraagt discipline en karakter, maar dat is zo bij elk dieet. De levensstijl die je na je dieet aanneemt is van groot belang, waarbij ik nu vooral kleine porties eet en gezondere keuzes maak. De proteïne producten op zich zijn niet goedkoop, maar je weet dat je 4 à 5 maaltijden per dag eet, aangevuld met groenten. Voor mezelf stemde dit wel overeen met de prijs van een normale maand eten, waarbij mijn man en ik vroeger wekelijks gingen uit eten. Aangezien dit weg valt, bleef voor ons de maandelijkse kost aan voeding hetzelfde.

Ondertussen zijn we één jaar verder en heb ik mijn gewicht onder controle, de weegschaal duidt nu een 72 à 74 kilo aan, afhankelijk van dag tot dag. Wat ik vooral ervaar is dat dit lekkere dieet van LignaVita makkelijk vol te houden is, je geen hongergevoel hebt (want je mag onbeperkt groene groenten eten), het betaalbaar is, je gewicht snel daalt maar vooral dat ik vol energie zit en gemotiveerd ben mijn verder toekomst qua voeding anders aan te pakken.

Ik kan iedereen het dieet en begeleiding van Janne JORDAN aanbevelen, maar uiteraard is je eigen wil en intentie het belangrijkste om te slagen! "

Betaalmogelijkheden
Creditcard Bancontact KBC Belfius Apple Pay
© 2024 by Lignavita