Testimonials

Ook zij slankten af met Lignavita!

Annick

-14Kg

DESMIDT TANIA

Moerkerke

Omelet ui

Overheerlijke omelet met snippertjes ui. 

Het assortiment is zo groot!

Hallo, 


Ik ben Annick een 48 jarige vrouw die sinds het stoppen van roken problemen heeft om m'n gewicht op pijl te houden. Ik heb verschillende dieëten geprobeerd maar behaalde nooit de resultaten zoals met Lignavita. Het beperken van koolhydraten zorgt ervoor dat mijn  probleem zone namelijk mijn buik grondig aangepakt werd. 


Ik koos voor Lignavita omdat het assortiment zo groot is en ik niet echt het gevoel had op dieet te zijn. Vorig jaar in maart zat ik in een heel zware periode, ik voelde me niet meer goed in m'n vel en werd er vaak over aangesproken hoeveel ik wel bijgekomen was. Dan heb ik het heft in eigen handen genomen om er iets aan te doen. 


Ben zo blij, in totaal 14 kg afgevallen in tijdspanne van 6mnd en tot op vandaag kan ik m'n gewicht behouden met nu en dan eens een buitensporige maaltijd in het weekend tijdens de week probeer ik me aan m'n nieuwe eetgewoontes te houden. Dikke merci voor m'n coach Tania die stond mij perfect bij van 84 naar 70kg.

Wil jij ook afslanken?

Onze coaches helpen je op professionele wijze snel en blijvend af te slanken op een verstandige manier.
Je gezondheid komt bij ons op de eerste plaats. Zo verlies je enkel vetmassa terwijl de spiermassa beschermd en gevrijwaard wordt.

Zoek jouw coach