Lignavita - Slank af op een leuke manier.

Welkom bij Lignavita

Aan de hand van enkele korte en eenvoudige vraagjes helpen we je meteen op weg en kiezen we voor jou de geschikte startbox. Daarmee kan je het Lignavita dieet alvast 10 dagen uittesten en helpen we je op weg naar je optimale gewicht. Bovendien krijg je nog heel wat voordelen bij deze startkit om je te verwelkomen.

Voer jij ook de eeuwige strijd met de weegschaal? De natuurlijke voedingslijn van Lignavita combineert alle voordelen van gezonde dieetproducten met de smaak en looks van dagdagelijkse maaltijden en tussendoortjes of snacks. Je hoeft niet altijd te merken dat je op dieet bent, toch? ;-)

Start je nieuwe levensstijl zelf met een startersbox of vraag je gratis intakegesprek aan bij een coach in jouw buurt. Deze laatste optie kan je professioneel begeleiden en je traject volledig naar jouw noden aanpassen. Maar met of zonder coach, na 2 weken mag je al resultaat verwachten!

Er zijn 3 doeltreffende gebruiksmethodes:

  1. Om af te slanken hebben we 3 programma's (rood, oranje en groen). Deze progamma's zijn ontwikkeld voor al wie overgewicht kordaat wil aanpakken. Voor deze 3 verschillende afslankprogramma's hebben we 3 startboxen ontwikkeld om jou op een makkelijke manier op weg te helpen.
  2. Het onderhoudsprogramma om je gewicht stabiel te houden zonder jojo-effect
  3. Healthy lifestyle: voor een gezonde geest in een gezond lichaam

Hoe slank je af?

Heel simpel. Het Lignavita voedingsconcept staat voor weinig suikers, koolhydraten, evenwichtige porties eiwitten, plantaardige vetten, vezels, vitaminen en mineralen. Het is een eenvoudig dieet waarmee je snel je overtollige kilo's van je afschudt en je gewicht op peil houdt.

Ik wil gezonder leven en niet noodzakelijk afvallen

Ontdek de Vitabox

Ik wil graag op een gezonde manier afvallen

Bepaal je doel
Betaalmogelijkheden
Creditcard Bancontact KBC Belfius Apple Pay
© 2024 by Lignavita