Lignavita - Conny De Smedt

Conny De Smedt

Afslankcoach
Conny De Smedt

Over Conny De Smedt

Bij Beau Style werkt men met heel wat exclusieve producten zoals: Intraceuticals voor huidverbetering en huidverjonging, LPG CelluM6 technologie voor het bestrijden van cellulitis, zonnebanken van Ergoline. Afslanken en behandelen van probleemzones doen we met Hypoxi, dit met ongeziene resultaten!

Wenst u veel kilo’s te verliezen dmv een proteïnen dieet, dan kan dit bij Beau Style onder volledige professionele begeleiding. We werken hiervoor samen met de beste producten zoals Lignavita.

Bij Beau Style hoeft u geen drempelvrees te hebben! Je bent er welkom en als je vragen hebt kan je steeds bij ons terecht. Onze filosofie luidt als volgt : schoonheid een harmonie tussen welzijn, aantrekkelijkheid en gezondheid. Gedreven door deze filosofie helpen we ieder individu met zijn of haar specifiek probleem.

Wij zitten ook niet stil bij Beau Style en zijn steeds op zoek naar nieuwe en revolutionaire technieken. Wij willen onze klanten het allerbeste aanbieden, zowel in het afslankcentrum, zonnecenter als in het schoonheidsinstituut . Want elke klant is voor ons heel belangrijk! Ontdek bij Beau Style Formostar, dé figuurcorrectie voor een mooier lichaam en een betere gezondheid en E-Fit. De nieuwtse afslankhype, ontdek hoe je snel en efficient slank en fit kan worden en een strak lichaam kunt bekomen.

De eiwitprodukten van Lignavita zijn te koop in de webshop of in onze winkel te Ninove.

Interesse in coaching?

Inloggen om een sessie te boeken Inloggen om in te stellen als coach

Hoe werkt het boeken van een sessie?

  • Bestel coachingsessies in de webshop van Lignavita
  • Boek een sessie bij je coach naar keuze
  • Ontvang een ticket met een code
  • Print deze uit of toon deze op je smartphone aan de coach
Betaalmogelijkheden
Creditcard Bancontact KBC Belfius Apple Pay
© 2022 by Lignavita