Lignavita - Feel So Fit

Feel So Fit

E-fit en voedingsbegeleiding
Kimberly Wolfcarius

Over Feel So Fit

Bij ons kan je terecht voor e-fit en voedingsbegeleiding in een sfeervol en huiselijk kader.
We staan voor een persoonlijke aanpak en een correcte begeleiding.

Bij al onze dieetprogramma's krijg je van ons GRATIS persoonlijke begeleiding.

Tijdens een intakegesprek krijg je alle info en producten die je nodig hebt om met het programma te starten. We overlopen je dagschema, welke groenten je mag eten en welke beter niet, of je vis en vlees mag eten. En dit te combineren met uw werk- en gezinssituatie.

Op die afspraak wordt er ook een 'Total Body Scan' genomen. Daarbij worden je gewicht, vetmassa, spiermassa, botmassa, vetvrije massa, visceraal vet (rond de organen), metabolische leeftijd, BMI en vocht gemeten. Zo wordt er een persoonlijk motivatieplan opgemaakt om je doel te bereiken.

Daarna start je met je dieet. Na één week volgt er opnieuw een 'Total Body Scan' waarbij je ziet hoe je waarden positief evolueren. Je zal ook zien dat niet alleen je gewicht daalt, maar dat je lichaam er gezonder en fitter op wordt!

Specialisaties

Naast gezonde voeding bieden we ook gezonde beweging aan.

Electrofitness: Met E-Fit heb je een oplossing in slechts 2 x 20 minuten per week. Door middel van 20 pads verspreid in een vest, broek, arm- en kuitgordels krijg je een volledige Personal Body Work-Out.

Indien je het liever rustiger aan doet, of je hebt last van rug of gewrichten kan je ook de Beauty and Slim doen, dit is een zalig me-time moment van 20 minuten die je ook helpen om je doel te bereiken.

Kortom de juiste voeding, beweging en op tijd ontspanning zijn belangrijk in een gezonde levenswijze. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Interesse in coaching?

Inloggen om een sessie te boeken Inloggen om in te stellen als coach

Hoe werkt het boeken van een sessie?

  • Bestel coachingsessies in de webshop van Lignavita
  • Boek een sessie bij je coach naar keuze
  • Ontvang een ticket met een code
  • Print deze uit of toon deze op je smartphone aan de coach
Betaalmogelijkheden
Creditcard Bancontact KBC Belfius Apple Pay
© 2022 by Lignavita