Lignavita - Sanalies

Sanalies

Afslanking
Annelies Vandererfven

Over Sanalies

"Sana" staat voor gezondheid. Mens sana in corpore sano. Bij Sanalies helpt men u op weg naar een gezond leef- en eetpatroon. "Lies" verwijst naar het professionele dieetadvies dat u krijgt van Annelies Vandererfven. Ze studeerde Bachelor in de Voedings- en dieetkunde aan de Katholieke Hogeschool Sint-Lieven, te Gent en studeerde af in 2010. Jaarlijks worden bijscholingen, symposia en opleidingen gevolgd om up to date te zijn van al het laatste nieuwe!

Naast gezonde voeding biedt men ook gezonde beweging aan. De E-Sphere infrarood afslankcabine biedt het perfecte antwoord op gezond en doeltreffend werken aan een strakker lichaam. U kan er terecht voor een privé – afslankingskuur, waarbij u persoonlijk begeleid wordt in het uitvoeren van oefeningen in een infrarood warmtecabine.

Kortom de juiste voeding en beweging zijn twee factoren die belangrijk zijn in een gezonde levenswijze. Annelies helpt u hier dan ook op een correcte en discrete manier. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Interesse in coaching?

Inloggen om een sessie te boeken Inloggen om in te stellen als coach

Hoe werkt het boeken van een sessie?

  • Bestel coachingsessies in de webshop van Lignavita
  • Boek een sessie bij je coach naar keuze
  • Ontvang een ticket met een code
  • Print deze uit of toon deze op je smartphone aan de coach
Betaalmogelijkheden
Creditcard Bancontact KBC Belfius Apple Pay
© 2024 by Lignavita