Testimonials

Ook zij slankten af met Lignavita!

Kira

-8Kg

DESMIDT TANIA

Moerkerke

CHOCOLADEGERECHT

Voor de chocoholic. Geniet, ook tijdens je dieet, van een heerlijk toetje.  Kies de bereiding waarvan jij het meest geniet: pudding, mousse of shake.

Ik voel me beter, zoals nooit te voren!

Ik ben begonnen met lignavita op 15 februari 2017. Ik had al verschillende dieëten gedaan, maar niks hielp. Ik heb een paar jaar geleden gebruik gemaakt van lignavita en was zeer veel vermagerd. Meer dan 10 kilo! Maar door mijn zwaar ongeval 3 jaar geleden, was ik weer veel bijgekomen. 


Ook heb ik lymfodeem, waardoor ik enorm veel vocht ophou. Ik kreeg klachten aan mijn knie door het vocht en omdat ik te zwaar was voor mijn grote. Ik ben inmiddels maar 1,60 m groot. 


Momenteel ben ik al een goeie 2 maand bezig en ik voel me beter, zoals nooit te voren! Ik ben in het totaal al 8,5 kilo kwijt! Hier ben ik zelf heel trots op! Graag wil ik nog 3,5 kilo kwijt, dit zal me zeker lukken met Lignavita! 


Het is ook geen straf voor mij om te dieëten. Er zijn zoveel lekkere dingen om te eten dat je niet het gevoeld hebt dat je aan het dieëten bent. Chocolade, chips , nootjes, enz... ik ben er zot van!

Wil jij ook afslanken?

Onze coaches helpen je op professionele wijze snel en blijvend af te slanken op een verstandige manier.
Je gezondheid komt bij ons op de eerste plaats. Zo verlies je enkel vetmassa terwijl de spiermassa beschermd en gevrijwaard wordt.

Zoek jouw coach