Testimonials

Ook zij slankten af met Lignavita!

Hanne

-12Kg

FOCACCIA

Snel en gemakkelijk: protopizza/foccacia. Heerlijke tomatensmaak, ideaal als broodje of als pizzabodem.

Verpakt per stuk 


Door Lignavita ben ik veel gelukkiger!

Mijn zelfvertrouwen is gegroeid en door Lignavita ben ik veel gelukkiger.

Een jaar geleden heb ik Lignavita leren kennen. Samen met mijn coach heb ik naar 'mijn perfecte lichaam' gewerkt. En wie ben ik? Mijn naam is Hanne Geboers en ik ben momenteel 22 jaar oud. Ruim een jaar geleden had ik een gewicht van 65 kilogram. Dit is niet veel, maar wel als je maar een lengte hebt van 160cm.

Wie ben ik nu? Mijn lengte is jammer genoeg gebleven ;-). Maar mijn gewicht is met 12 kilogram gedaald. Dit was mij niet gelukt zonder de producten van Lignavita. De smaken zijn fantastisch en ik ben er nu ook van overtuigd dat ze werken!! Er moet niks meer van mijn gewicht af maar ik blijf het Lignavita eiwitdieet zeker en vast gebruiken.

Mijn favoriet blijven de lekkere tussendoortje. My shape, my secret ;-) De producten werken en zijn lekker, wat wil je nog meer? Ik ben overtuigd, nu jij nog ;-) ! 

Wil jij ook afslanken?

Heb jij ook de kriebel gekregen om af te vallen? Om te starten met Lignavita ga je steeds naar de door Lignavita opgeleide coaches. 


Onze consulenten zullen jullie op professionele wijze begeleiden om snel en blijvend af te slanken op een verstandige manier. Wekelijks ga je op controle waarbij een analyse van je lichaam gemaakt wordt. Zo kan perfect opgevolgd worden of je effectief enkel vetmassa aan het verliezen bent en geen spiermassa 

Zoek jouw coach