Testimonials

Ook zij slankten af met Lignavita!

Gaëlle

-16Kg

HUID EN BODYPLAN

Hombeek

CHOCOLADE WAFEL

Overheerlijk wafeltje met chocoladesmaak vulling. Heerlijk tussendoortje met hoog eiwitgehalte.

(Ook verkrijgbaar in de smaken vanille, aardbei, mokka)

Of dat Lignavita echt werkt? Dat is zeker!

Hallo,


Of dat Lignavita echt werkt? Ben daar maar zeker van! Mijn naam is Gaëlle en ik ben met Lignavita maar liefst 16 kilo kwijt.


Ik ben geboren met een hartafwijking en dan kan je al raden dat sporten niet voor mij is weggelegd. Het gevolg van mijn aandoening is dat ik jarenlang niet fit ben geweest en daar werd ik jammer genoeg dan ook voor gepest. Naarmate ik ouder werd, hadden mensen ook meer begrip voor mijn situatie en ik ben met trots afgestudeerd als zorgkundige. Ik deed mijn job zeer graag en met volle overgave. Vier jaar geleden ben ik trotse mama geworden van een prachtige dochter. Het kon allemaal niet meer stuk, tot mijn hart weer van zich liet horen. Dagenlang heb ik in het ziekenhuis gelegen en in een paar seconde werd mijn droom helemaal weggeblazen, namelijk een tweede kindje. Mijn vertrouwde job mag ik ook niet meer uitoefenen. Na drie jaar thuis te zitten en het rustig aan moeten doen is overgewicht als snel het gevolg. Via mijn vrienden ben ik toen in contact gekomen met Lignavita. Velen hadden mij gewaarschuwd over de slechte smaken van dieetproducten, maar bij Lignavita is dit helemaal niet waar. Ik stond versteld hoe lekker deze producten zijn. Na elke controle bij mijn coach kwam ik thuis met een zalig gevoel. De kilo's vlogen eraf en ik begon me terug fit en gezond te voelen. Ik straalde opnieuw!


Ik ben terug opnieuw kunnen gaan sporten en mijn hartkloppingen zijn veel minder. Kortom ik voel me als herboren. Binnenkort moet ik naar de cardioloog en als mijn testen positief zijn, wordt mijn droom terug op de kaart gezet. Lignavita heeft mijn leven positief veranderd, zowel medisch als fysiek. Ik moet nu een jaar op hetzelfde gewicht blijven. Met de producten van Lignavita gaat mij dit zeker lukken!


Bedankt Lignavita!


Groetjes Gaëlle. 

Wil jij ook afslanken?

Heb jij ook de kriebel gekregen om af te vallen? Om te starten met Lignavita ga je steeds naar de door Lignavita opgeleide coaches. 


Onze consulenten zullen jullie op professionele wijze begeleiden om snel en blijvend af te slanken op een verstandige manier. Wekelijks ga je op controle waarbij een analyse van je lichaam gemaakt wordt. Zo kan perfect opgevolgd worden of je effectief enkel vetmassa aan het verliezen bent en geen spiermassa 

Zoek jouw coach