Tournée Minerale

Tournée Minerale is goed voor de lijn! Dat is 1 maand geen alcohol drinken. Vervang je alcohol liever door een lekker detoxdrankje! Ja, deze bestaan :-) Namelijk de draineur van Lignavita met perziksmaak. Onze draineur heeft door zijn hoeveelheid plantenextracten positieve effecten op het lichaam want het:

Bevordert op natuurlijke wijze de afvoer van overtollig water, dankzij de diuretische eigenschappen van oleaceae, kersensteeltjes, ciderazijn, opuntia ficus indica, filipendula ulmaria 

Helpt afvalstoffen en toxines die opgeslagen zijn in het lichaam te verwijderen, door de zuiverende werking van paardebloem, de verteringsbevorderende werking van venkel en hibiscus. Bovendien worden vlierbloesems traditioneel gebruikt voor hun bevordering van de urinaire uitscheiding, van de vertering en de zweetafscheiding 

Activeert het energieverbruik, door in te werken op de thermogenese. De cafeïne van thee-extracten bevordert zo de lipolyse en de vermindering van vetopslag. Het chlorogenic zuur van de paardebloem, betrokken tot de regulering van de glycemie, beperkt de stockering van suikers in de vorm van vetten. Verschillende wetenschappelijke studies hebben het effect aangetoond van cafeïne en EGCG van groene thee-extract op de verhoogde thermogenese. 

Versterkt het organisme dankzij de cafeïne en het hibiscusextract Bovendien bevatten de aangewende extracten, namelijk thee polyphenol, betalaïne en rutine (flavonoïde van het vlierbesextract), antioxyderende eigenschappen. 

Doe je mee aan Tournée Mineral en wil je het afslanken graag bevorderen? Probeer dan zeker eens de draineur drank! Dit zijn sticks die je gewoon bij 1,5 l water kunt toevoegen. Door de lekkere smaak zal je meer water drinken en je zal direct het effect op je lichaam ervaren!