Het dieet

Slank af op een leuke manier.

Waarom kiezen voor Lignavita?

Je hebt het besluit genomen om eindelijk voor eens en voor altijd die overtollige kilo's weg te werken? Proficiat! Je hebt de eerste stap gezet in de goede richting. 


We willen, net als jij, dat je een maximaal resultaat behaalt, dat snel zichtbaar is maar bovendien ook duurzaam! Bovendien komt voor ons je gezondheid op de eerste plaats!
Het is belangrijk dat je enkel overtollige vetmassa gaat verliezen terwijl de spiermassa beschermt en gevrijwaard wordt. Een gezonde spiermassa zorgt namelijk voor een goede stofwisseling. En dat is waar het om draait!

Meer info

De voordelen

makkelijk gewichtsverlies

goodbye hongergevoel

behoud van de spiermassa

tot 85% ververbranding

wetenschappelijk onderbouwd

langdurige resultaten

Hoe werkt het Lignavita dieet?

Hoe slank je af?

Heel simpel. Het Lignavita voedingsconcept staat voor weinig suikers en koolhydraten en evenwichtige porties eiwitten, plantaardige vetten, vezels, vitaminen en mineralen. Het is een eenvoudig eiwitdieet waarmee je de overtollige kilootjes van je afschudt én je gewicht op peil houdt.

Je rekent voor eens en voor altijd af met dat vervelende jojo-effect!

1. Afslankprogramma

In functie van uw (over)gewicht werd een zeer eenvoudig principe uitgewerkt met 3 startprogramma's (boxen)

= overgewicht ≥ 10 kg

= overgewicht 5 - 10 kg

= overgewicht ≤ 5 kg

Meer info

2. Onderhoudsprogramma

Tijdens het onderhoudsprogramma gaan wij stapsgewijs en regulerend de suikers en koolhydraten heropnemen in het kader van een evenwichtige en gezonde voeding.

Meer info

Start vandaag nog!

Om te starten met Lignavita ga je steeds naar de door Lignavita opgeleide coaches


Onze consulenten zullen jullie op professionele wijze begeleiden om snel en blijvend af te slanken op een verstandige manier. Wekelijks ga je op controle waarbij een analyse van je lichaam gemaakt wordt. Zo kan perfect opgevolgd worden of je effectief enkel vetmassa aan het verliezen bent en geen spiermassa 

Zoek jouw coach