Lignavita - Jolini

Jolini

Huid en lichaamsverbetering
Lizzy Joos

Over Jolini

Sinds september 2015 hebben de twee zussen, Lizzy en Nicky, de stap genomen om jullie van kop tot teen te verzorgen.

Jolini biedt u een totaalpakket van verwennerij aan, Lizzy staat als schoonheidsspecialiste in voor de lichaamsverzorging met als specialisatie huidverbetering, huidverjonging, permanente ontharing en lichaamsverbetering. Daarnaast is Nicky actief als gepassioneerd kapster. Zij zal jouw look volledig afwerken.

In het voorjaar van 2022 zullen we jullie verwelkomen in een nieuw gebouw waar we nog meer focussen op luxe en ontspanning.

Specialisaties

Jolini Hair & Beauty maakt jou mooi van top tot teen, wij kiezen voor de combinatie van schoonheidsinstituut met kapsalon, dit omdat wij telkens gaan voor het totaalpakket van verwennerij.

Bij Jolini Beauty kan je terecht voor iedere soort schoonheidsbehandeling, mooie nageltjes, een ontspannende massage, verzorgde voetjes of een zalige gelaatsverzorging, wij bieden het allemaal.

Jolini kiest telkens opnieuw voor kwaliteit en snelheid, hiervoor gebruiken we de beste producten van Lookx, sesderma, CND, Dr. Rimpler, Milad’opiz,…

Onze gediplomeerde schoonheidsspecialiste, Lizzy, is gespecialiseerd in huid-en lichaamsverbetering. Zij gaat steeds voor een persoonlijke aanpak, en luistert naar ieders wens.

Lizzy volgt jaarlijks verschillende opleidingen, en bijscholingen. Dit in combinatie met haar ervaring in huidproblematieken, kan zij steeds op maat advies geven en aan de slag gaan met ieders huidtype. Hiervoor maken we gebruik van verschillende toestellen zoals de Venus Swan, de dermalux LED, de Nanopore Microneedling, de Ballancer, de venus versa en de AquaRenew. Zo zorgt lizzy er telkens voor dat er een zichtbare verbetering is van de huid vanaf de eerste behandeling.

Ben je die rimpeltjes en oneffenheden ook beu, zou jij graag ook afslanken op een ontspannende manier, maak dan snel jouw afspraak bij Jolini Beauty.

Interesse in coaching?

Inloggen om een sessie te boeken Inloggen om in te stellen als coach

Hoe werkt het boeken van een sessie?

  • Bestel coachingsessies in de webshop van Lignavita
  • Boek een sessie bij je coach naar keuze
  • Ontvang een ticket met een code
  • Print deze uit of toon deze op je smartphone aan de coach
Betaalmogelijkheden
Creditcard Bancontact KBC Belfius Apple Pay
© 2022 by Lignavita