Lignavita - How to get a beach body? Step1: Put on a bikini - Step 2:…
Terug naar overzicht

How to get a beach body? Step1: Put on a bikini - Step 2: You're done

De lente is begonnen, de zomer is in aantocht.
We beginnen al volop te dromen van lange strandwandelingen en zwemmen in zee.
Voor velen van ons dus hoog tijd om de schade van de winter op te nemen en te herstellen…
Wil jij nog een paar kilootjes kwijt, of fit en strak op het strand kunnen lopen? Dan is het nu tijd om actie te ondernemen!

Met deze tips ben je fit tegen de zomer

tip 1 de juiste voeding
In shape geraken kan je een (kleine) inspanning kosten. Je eetkeuzes beslissen voor een zeer groot deel hoe fit je eruit zal zien (en hoe fit je je zal voelen!). Studies tonen aan dat voeding veel meer impact heeft op je lichaam dan sport. En in veel gevallen is een streng dieet niet nodig maar doen consequente kleine aanpassingen al veel. Zo is het op voorhand plannen van je maaltijden een grote hulp: doe doelgericht je boodschappen zodat je de nodige ingrediënten in huis hebt voor gezonde maaltijden.
Wil je nog van overtollige kilo's afgeraken, maak dan zeker een afspraak bij een van onze coaches. Onze Lignavita-coaches willen niets liever dan jou motiveren en activeren zodat jij op de meest effetip 2 voldoende bewegingctieve manier kan afslanken. Onze coaches zijn opgeleid om je door een persoonlijke en professionele aanpak bij te staan, met garantie op een succesvol resultaat!

tip 2 voldoende beweging
Fitheid gaat hand in hand met beweging.
Probeer élke dag te bewegen en vooral: hou het plezierig zodat je het blijft volhouden. Als je niet houdt van fitnesszalen kies dan een activiteit die wél bij je past: rolschaatsen, pilates, spinnen, yoga, wandelen,…, keuze te over! En vind een ‘partner in crime’. Zo kan je mekaar motiveren en zal je minder snel opgeven.

tip 3
goede gewoontes
Wetenschappers zeggen dat het gemiddeld slechts 21 dagen duurt om een nieuwe (gezonde) gewoonte aan te leren. Je hebt dus nog voldoende tijd om je vóór de zomer een gezonde levensstijl aan te meten! Geloof vooral in jezelf: you can do it!!!

tip 4
slaap voldoende
Bij een gezonde levensstijl hoort ook voldoende (niet te veel en niet te weinig) slaap. Het vult je energie aan, verlaagt stress en herstelt je spieren en cellen. Als je goed slaapt ben je overdag scherper en voel je minder stress. Je stofwisseling werkt beter en je hebt minder kans op chronische aandoeningen. We lopen dus inderdaad het risico op overgewicht en een verhoogd vetpercentage bij onregelmatig, te veel of te weinig slapen. Een belangrijke richtlijn om te checken of je voldoende slaapt, is om ‘s ochtends een half uur tot een uur ná het opstaan te concluderen of je je uitgerust voelt of niet.

tip 5
draag zorg voor je huid
Zomer betekent zon en een mooi bruin kleurtje.
Om dat mooie kleurtje te kunnen opbouwen neem je best enkele dingen in acht:
- Drink voldoende water. Om je huid egaal en mooi van kleur te krijgen is vocht nodig. Water zorgt voor een betere doorbloeding onder de huid waardoor deze
langer jong en strak blijft.
- Geniet met mate van blootstelling aan de zon. Zoek af en toe de schaduw op om je huid rust te geven.
- Gebruik een dagcrème met een beschermende factor en uiteraard tijdens het echte zonnebaden een goede zonnecrème met een hoge SPF.
(SPF staat voor Sun Protection Factor. Deze geeft aan hoeveel langer je in de zon kan zitten zonder te verbranden. Bijvoorbeeld als je normaal gezien binnen 10 minuten verbrandt, kan je met SPF30 dertig keer zolang in de zon zitten zonder te verbranden: 300 minuten. De ideale zonnebescherming werkt tegen UVA- en UVB- straling en bevat minstens SPF 30. Het is een fabeltje dat een hogere factor het bruiningsproces vertraagt. Een hogere factor voorkomt roodheid, verbranding en huidveroudering, maar houdt het bruin worden niet tegen.)
-
Daarnaast is het belangrijk om voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen, niet enkel om goed te functioneren maar ook om je huid van binnenuit te
verzorgen en voor te bereiden op de zomerzon. Vitamines en mineralen zorgen voor een goede opbouw van de huid. Ze zijn als de bouwstenen en zorgen ervoor
dat je huid zichzelf beter kan herstellen.

Denk hierbij zeker aan onze Ligna Plus capsules. (klik om meer te weten). De bijzondere formule van Ligna Plus garandeert een hoog spectrum aan mineralen, vitaminen, antioxidanten en micronutriënten in een basis van duindoornolie en is dus aangewezen (behalve als ondersteuning bij het Lignavita voedingsprogramma en voor het behoud van algemene weerstand en immuniteit), als anti-aging: de krachtige anti-oxidantwerking en als voeding, bescherming en versteviging van de huid.
(gebruiksaanwijzing: 1-2 caps/dag)


tip 6 volg tip 1 t/m 5 ... en REPEAT…
Gezond eten, bewegen, voldoende slapen en vitamines en mineralen: hiermee leg je de basis voor een geslaagde zomer!


Betaalmogelijkheden
Creditcard Bancontact KBC Belfius Apple Pay
© 2023 by Lignavita